fredag 5. november 2010

En litt lei avslutning...

ASKO - Backup 3-0, Voldsløkka 27. september 2010

The Substitutes hadde fått et forvarsel om hva ASKO kunne stå for av solid slavisk fotball, i og med at den opprinnelig oppsatte kampen 14/9 ble konvertert til treningskamp av en (fysisk) fraværende dommer. I ordinær kamp på the Theatre of Grus tok vi opp kampen mot grossistene, men trakk dessverre det korteste strået.

Første omgang var en meget jevnspilt affære med to lag som kjente hverandre godt og lå og ventet på at muligheter skulle by seg. Coach var fornøyd, all den tid gutta jobbet utrettelig og lå kompakt som planen var. Vi produserte få store sjanser, men burde strengt tatt ha tatt ledelsen da leiesoldat Thomas brente en av mødrene til alle sjanser. De innleide (Thomas, Chris og Ole) gjorde forøvrig en meget god figur alle tre.

Andre omgang startet på verst mulige vis, da en gjennombruddspasning rett fra avspark plutselig satte ASKOs mann alene mot Lasse. 1-0 til grosserleddet. Der og da mista vi litt fasongen og ble for panisk opptatte av å komme ajour. 2-0 og 3-0 kom som resultat av at vi kjørte på fremover, mens ASKO satset på giftige kontringer anført av sin Øyvind Hoås-mann. Vi kom til noen sjanser og kunne med litt mer giftighet ha kjempet jevnt med ASKO, men savnet av toppscorertrioen ble litt for tungt i dag.

Dermed ble det ikke akkurat den sesongavslutningen som vi hadde tenkt... To klare tap og én uavgjort på tre siste matchene var skuffende. En plass midt på tabellen er småkjipt, men det var også mye bra å bygge på fra sesongen 2010. Vel blåst!

Laget: Lasse, Terje, Chris, Christoffer, Aksel, Thomas, Martin, Espen, Ole