tirsdag 6. september 2011

3 poeng og ikke så mye mer!

Backup - Emil Flaten 2-1
Voldsløkka grus tirsdag 30.08.11

Høstens andre kamp stod for tur, og på andre banehalvdel ventet seriens til nå jumbo - Emil Flaten. Stort mannefall til kampen, førte til at vi måtte kalle inn forsterkninger i en gammel kjenning - Tarald. Vi var tilbake på grusen på Voldsløkka, og kampen var i gang.

Erik med skade stillte i buret, og Lasse fikk en sjelden sjanse til å vise driblekunstene. Som så ofte ellers startet vi heller treigt og ukonsentrert, og det var ikke gått mange minuttene før en kamerat fra Emil sendte av gårde en høy poler som havnet i nota, 0-1. Men vi skjønte fort at dette laget ikke bød på den høyeste kvaliteten, og vi beholdt roen i laget. Aksel viste muskler i feltet, holdt unna et par mann, og fikk lurt ballen forbi keeper, 1-1. Ikke lenge etterpå gikk vi opp i ledelsen med et fint venstrebeinsskudd fra unge Schiander, og vi var der vi skulle være. Første omgang døde ut med 2-1 ledelse.

Andre omgangen ble en heller trist affære, der både de og vi hadde våre sjanser, men vi fallt dessverre ned på deres nivå. Uansett klarte vi å ro seieren i land, og ikke rote det til på slutten, som vi har gjort utallige ganger tidligere.

Ingen stor match av oss, men 3 poeng er 3 poeng, og det trengte vi etter den begredelige starten på høstsesongen. Tarald som klart BB, men utelates i avstemningen da kun vikar.

Mål: Aksel og Kristian
Laget: Erik, Thomas, Lasse, Kristian, Aksel, Tarald, Martin og Espen (number#8)