mandag 24. juni 2013

Toppoppgjør i 4 div 4 avd

Dagen var kommet da vi skulle møte serielederne og vi skulle endelig få målt krefter med de beste. Opptellingen startet og vi så den ene spilleren etter den andre kaste inn håndkle pga jobb, middag, reise og andre trivielle unnskyldninger. Til slutt stod Steinar, Henrik, Christoffer og Martin igjen – vi trengte innleide! Etter mange meldinger og sms fikk vi stablet et lag på beina og jammen ble vi ikke 8 mann til slutt. Kampen startet 18 på Manglerud og dommeren blåste i gang kampen var vi 4 mann på banen, det tok ikke Jabbar lang tid før de ledet 1-0. Etter 4 minutter var vi fulltallig og vi utlignet med en av innbytterne. Vi gikk til pause ved stillingen 1-1. Det viste seg at de innleide var av veldig godt kaliber og var flinke til å trille ball, og det var nokså jevnt i hele 2 omgang. Jabbar lurte Martin igjen som noe motvillig stilte seg mellom stengene. 2-1 sto det nesten kampen ut selv om Backup eide hele spillet de siste 10 minuttene – da var det helt på plass at nok enn innleid stanget inn utligningen på corner. Dommeren blåste kampen av rett etter utligningen – vi er fremdeles ubeseiret i år!:)