onsdag 29. juni 2011

BackUp sikter mot Maracana 2014

Backup-Atea 8-2, Jordal kunstgress 20.06.11

Heten og fuktigheten hadde lagt seg som et teppe over Jordal-gryta denne sene junikvelden. Åtte mann stod klare til å avslutte vårsesongen med stil. På den andre siden av banen møtte vi Atea.

Det ble tidlig klart at dette lå an til å bli en typisk vippekamp. Vi var ganske jevngode, Atea med spillere nærmere en median et hakk over oss, mens vi besitter flere ekstremferdigheter (både den ene og andre veien). Vi satte tonen ved å få ballen først i nota (på riktig side), men til pause viste tavla 1-2.

Etter pep-talk og saft åpnet spillet med føling i banehalvdelsfjærane, før Christoffer utlignet til 2-2. Så dukket det opp en kontra-mulighet, og Espen viste at brasiliansk hurtighet, enkelhet og effektivitet også kan utfoldes på Oslo Øst – med et lekkert mål etter rask balltransport i lengderetningen med kjappe mottak og avleveringer på veien. Kampen snudde til vår fordel og resten av gjengen ble inspirert; gutta drømte seg til Maracana 2014 og spilte deretter – med vakre og effektive (nær 80 % de siste 20 minuttene) mål helt til fløyta lød. Vi fikk riktignok ikke samba over høyttalerne, men ivrige tilrop fra en gjeng kids som begynte å rope ”vi kan bytte med dere” til Atea-mannskapet.

I Lasses fravær voktet Espen og Martin buret hver sin omgang – all ære for god innsats. Henrik ble ikke spurt en gang, så noe må lagsjefen ha skjønt når det gjelder disponering av ressurser.

Alle spillerne hadde en god dag på banen denne mandagen, og sammen løftet vi en seier det smakte godt av. Terje hentet frem et sjeldent bredt glis og bifalt vedtaket om iskrem til alle gutta når vi møtes for ny dyst i slutten av august!

Laget: Terje (C), Espen, Martin, Christian, Christoffer, Helge, Steinar, Henrik

Mål: Christoffer (3), Steinar (2), Christian (1), Espen (1), Helge (1)

Banens beste: Steinar (uutladbare batterier), Espen (kampvender), Christoffer (målbevisst), Terje (slagmarksbauta)

Ingen kommentarer: